ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ιδρύθηκε από Ελβετούς ιδρυτές το 2013, το iBlue είναι μια σχεδιαστική εταιρεία που αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας για την καταναλωτική αγορά. Η ταχέως αναπτυσσόμενη ερευνητική και αναπτυξιακή ομάδα αποτελείτε από μηχανολόγους λογισμικού και υλικού, σχεδιαστές και ειδικοί τεχνολόγοι με δεκαετές εμπειρίες στον τομέα της τεχνολογίας.

Είμαστε τοποθετημένοι μέσα στο ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα Smart Home

Τα smartphones γίνονται ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Οχι μόνο μας συνδέουν με άλλους, αλλά επίσης είναι ικανά να ελέγχουν ένα αυξανόμενο αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών στις ζωές μας.

Τα διάφορα τηλεχειριστήρια αντικαταστάθηκαν από τα  smartphones και χρησιμοποιούνται ακόμα για τη διαχείριση πιο περίπλοκων εφαρμογών, όπως είναι τα συστήματα θέρμανσης.

Εφαρμόζουμε αυτή την τάση για την παροχή λύσεων Smart Home που απλοποιούν τη ζωή των πελατών μας.

Γιατί τα προϊόντα μας είναι καλύτερα?

Τα προϊόντα iBlue είναι το αποτέλεσμα σύνθετων και εντατικών αναλύσεων και διαδικασίας ανάπτυξης, που ικανοποιούν τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας όσον αφορά τα τεχνικά συστατικά και τις εφαρμογές λογισμικού.

icon iblue

Κατασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Η ανάπτυξη επικεντρώνεται στην έδρα της εταιρείας στην Ελβετία, ενώ τα βασικά συστατικά ποιότητας προέρχονται από τη Φινλανδία, η οποία είναι μία από τις ηγετικές χώρες στον τομέα των κινητών επικοινωνιών. Η iBlue επέλεξε την Ουγγαρία ως τόπο παραγωγής. Βρήκαμε εξαιρετικούς συνεργάτες εκεί που μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες μας για την ποιότητα της παραγωγής και μπορούν να χειριστούν μεγάλους όγκους παραγωγής.

about-icon-bt

Ασφαλής τεχνολογία Bluetooth

Η βασική τεχνολογία που κατασκευάζουν τα προϊόντα iBlue είναι η τεχνολογία Bluetooth Smart, οπότε η επικοινωνία μεταξύ του smartphone και του υλικού είναι ταχύτερη και ασφαλέστερη. Υπάρχει μια συνεχώς αυξανόμενη τάση για την τεχνολογία Bluetooth Smart να γίνει ένας σημαντικός παίκτης στα συστήματα ασύρματης οικιακής αυτοματοποίησης, ώστε τα προϊόντα αυτά να μπορούν εύκολα να μετατραπούν και σε έξυπνες οικιακές συσκευές.

icon iblue

Διασυνδεδεμένες εφαρμογές

Τα προϊόντα iBlue λειτουργούν με όλα τα αναγνωρισμένα λειτουργικά συστήματα smartphone, όπως το Apple iOS, το Android, τα Windows και ακόμα και το Blackberry. Το λογισμικό μπορεί να αποκτηθεί δωρεάν από τα κατάλληλα καταστήματα εφαρμογών (App-Stores).

icon iblue

Σκεφτείτε τα θέματα

Οι χρήστες έχουν πολλές αντιγραφές Back-Up για να επιλέξουν από το σπίτι τους, το σπίτι ή το γκαράζ τους ή να ξεκινήσουν τα οχήματά τους εάν χάσουν το smartphone τους ή η συσκευή έχει λειτουργικό σφάλμα. Η ανάλυση αγοράς που διεξήγαγε η iBlue αποκάλυψε ότι οι χρήστες συχνά ξεχνούν ή χάνουν τα κλειδιά τους ή άλλες συσκευές ανοίγματος θυρών από τα smartphones τους.