Αντικλεπτικό μηχανής μοτοσικλέτας

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Στην αγορά υπάρχουν αντικλεπτικά μηχανής – αντικλεπτικό ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ και συναγερμοί μηχανής σε διάφορες τιμές και διαφόρων τεχνολογιών. Άλλο αντικλεπτικό μηχανής έχει πιο μεγάλη αποτελεσματικότητα και άλλο μικρότερη.

Η μηχανή, το μηχανάκι ή το scooter του καθενός είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο αλλά και μια μεγάλη αγάπη για τον κάθε ιδιοκτήτη το οποίο προσπαθεί σε μεγάλες πόλεις κυρίως όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη να το προστατέψει με τα παραπάνω αντικλεπτικά μηχανών.

Φυσικά οι επίδοξοι κλέφτες των μηχανών έχουν βρει τρόπους για την απενεργοποίηση αυτών των αντικλεπτικών αυτοκινήτων ή μηχανών τα οποία είναι απλά και κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά, και έτσι το μόνο το οποίο αυτά κάνουν είναι ίσως να τους καθυστερούν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Συστήματα όπως η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑΣ και τα λουκέτα μηχανής, αλυσίδες, συναγερμοί, πέταλα, disc lock είναι συστήματα ξεπερασμένα και πολύ εύκολα να παραβιαστούν από τους κλέφτες μηχανών.

Εάν και πολλές φορές στρεφόμαστε στις παραπάνω λύσεις σκεφτείτε ότι εναποθέτετε την ασφάλεια της μηχανής σας σε κάτι που κοστίζει 20 ευρώ. Δηλαδή η περιουσία σας που κοστίζει χιλιάδες ευρώ την προστατεύει ένα μηχάνημα που κοστίζει 20 ευρώ.

IBLUE IMMOBILIZER ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ gps αυτοκινήτου, αντικλεπτικό μηχανής, αντικλεπτικό σκάφους, αντικλεπτικό βάρκαςΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ / ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΣ

Η iblue σας παρουσιάζει ένα διαφορετικό αντικλεπτικό σύστημα για τη μηχανή σας. Για να δούμε το τι διαφορετικό έχει το αντικλεπτικό μοτοσυκλέτας iblue σε σχέση με τα άλλα αντικλεπτικά συστήματα θα σταθούμε στα παρακάτω:

 • 128 bit κρυπτογράφηση έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος να υποκλέψει το σήμα του αντικλεπτικού σας.
 • Μη ορατό στο ανθρώπινο μάτι έτσι ώστε να μην μπορεί ένας ληστής να το εντοπίσει.
 • Εγκατάσταση αντικλεπτικού σε 3 διαφορετικά σημεία,  έτσι ώστε ακόμα και ένα γνωρίζει κλέφτης για την ύπαρξη iblue immobilizer αντικλεπτικού να μην γνωρίζει που βρίσκεται.
 • Δωρεάν application  για τηλεχειρισμό από το κινητό σας τηλέφωνο ( smartphone).
 • Υποστήριξη software αντικλεπτικού για android, ios, windows.
 • Απομονώνει κινητήρα μηχανής και έτσι χωρίς την έγκριση του ιδιοκτήτη ακόμη και έαν κάποιος εισέλθει στο όχημα δεν μπορεί να ξεκινήσει.
 • Παροχή στατιστικών για διαδρομές και ταχύτητες μέσω του sofware του αντικλεπτικού gps.
 • Δυνατότητα να δείτε την τελευταία Θέση πάρκιγκ της μηχανής σας.
 • Υποστήριξη από την Iblue Ελβετίας (κορυφαία εταιρεία στον χώρο).
 • Λειτουργεί χωρίς internet καθώς βασίζεται στα bluetooth.
 • Η μηχανή σας της επιτρέπεται να εκκινεί είτε με χρήση κωδικού είτε εάν φτάσετε σε συγκεκριμένη απόσταση από αυτή.
 • Παραμετροποίηση σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Παρακάτω ακολουθεί video με τις λειτουργίες του αντικλεπτικού μηχανής, αυτοκινήτου , σκάφους και οποιουδήποτε οχήματος iblue immobilizer. Το αντικλεπτικό αρχικά αναπτύχθηκε για αυτοκίνητα αλλά είναι ιδανικό για μηχανές λόγω του ότι δεν μπορεί κάποιος να το δει και να το βρει εάν δεν γνωρίζει που βρίσκεται.

Το πως λειτουργεί το iblue αντικλεπτικό το αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο και γ’ αυτό στο παρών θα δούμε ακόμη πόσο εύκολη είναι να γίνει η σύζευξη του αντικλεπτικού με το κινητό σας τηλέφωνο μετά την εγκατάσταση αυτό στη μηχανή σας. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε ότι η εγκατάσταση στην μηχανή σας από ηλεκτρολόγο διαρκεί από 5 έως 10 λεπτά το πολύ και εκτός από αναλυτικές οδηγίες βρισκόμαστε πάντα δίπλα για να βοηθήσουμε είτε εσάς (εάν έχετε ελάχιστες γνώσεις ηλεκτρολογίας καθώς ελάχιστες χρειάζονται για την εγκατάσταση ) είτε τον ηλεκτρολόγο σας.

Κορυφαία επιλογή για αντικλεπτικό μηχανής

Το iblue immobilizer αποτελεί την καλύτερη και την κορυφαία επιλογή για την μηχανή σας για έναν κυρίως λόγο. Δεν είναι ορατό στο μάτι και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ότι η μηχανή σας προστατεύεται από το iblue immobilizer. Το αντικλεπτικό μηχανής iblue immobilizer που σας παρουσιάζουμε είναι τόσο κομψό αλλά και συγχρόνως τόσο μικρό που δεν μπορεί ο επίδοξος κλέφτης να γνωρίζει την ύπαρξη του, εκτός και εάν το ξέρει εκ τον προτέρων.

Ακόμη όμως και εάν το ξέρει κάποιος εκ το προτέρων είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζει σε ποιο σημείο ακριβώς το έχετε τοποθετήσει καθώς σας δίνονται πολλαπλές επιλογές τοποθέτησης.

Ξεκινήστε την μηχανή σας με το κινητό τηλέφωνο και σταματήστε να χρησιμοποιείται συναγερμούς μηχανής οι οποίοι απενεργοποιούνται εύκολα αλλά επίσης δεν προστατεύουν καθώς με το αντικλεπτικό / συναγερμό iblue immobilizer δεν επιτρέπεται στον επίδοξο ληστή να πάρει / ξεκινήσει την μηχανή σας.

Αντικλεπτικό μηχανής μοτοσικλέταςΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Το iblue immobilizer είναι το καλύτερο αντικλεπτικό μοτοσικλέτας στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Εάν ασχοληθήκατε και ψάξατε λίγο στο διαδίκτυο θα έχετε διαπιστώσει ότι για να ασφαλίσετε πλήρως την μηχανή σας θα πρέπει να εντάξετε 2 η παραπάνω μεθόδους αντικλεπτικών στην τακτική προστασίας σας. Με το iblue immobilizer δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε παραπάνω από μια μέθοδο κατά των κλεφτών καθώς η ασφάλεια είναι σίγουρη.

Είτε έχετε την μηχανή σας εντός γκαράζ είτε η μηχανή σας είναι εκτός γκαράζ η προστασία είναι η ίδια. Ξεχάστε τα λουκέτα και τις αλυσίδες καθώς και τον κόπο που κάνατε για τα εγκαταστήσετε κάθε φορά που αφήνατε κάπου την μηχανή σας. Μην ζείτε με τον τρόμο εάν η μηχανή σας θα είναι εκεί που την αφήσατε και μετά από 1 ώρα.

Ξεκινήστε την μηχανή σας από το ρολόι σας / smartwatch

Εάν διαθέτετε κάποιο smartwatch όπως αυτό της apple σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε τον έλεγχο της μηχανής σας από το smartwatch σας. Ελάτε πιο κοντά στο μέλλον και ελέγξτε την μηχανή σας από το κινητό σας τηλέφωνο. To iblue immobilizer συνεργάζεται άψογα με μια σειρά από smartwatches όπως αυτό των Apple  και Samsung.

5 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ

 1. Όσο μικρότερη είναι η μοτοσικλέτα σας, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να είναι ένας κλέφτης άνετος. Αν δεν έχετε γκαράζ, κρατήστε τη καλυμμένο. Όταν κάτι είναι καλυμμένο είναι δυσκολότερο για τον επίδοξο ληστή να εκτιμήσει πόσο δύσκολο είναι να κλέψει τη μοτοσικλέτα ή πόση προσπάθεια χρειάζεται. Βάζοντας ένα κάλυμμα στη BMW η στη Harley σας, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε την εντύπωση ότι είναι μια μοτοσικλέτα που είναι λιγότερο πιθανό να κλαπεί από ό, τι είναι στην πραγματικότητα.
 2. Όποια και αν είναι η αντικλεπτική κλειδαριά που χρησιμοποιείτε (εάν δεν χρησιμοποιείται το iblue immobilizer), μην την ακουμπάτε στο έδαφος, όπου ο κλέφτης είναι πιο πιθανό να έχει αρκετή δύναμη για να το σπάσει.
 3. Μην τσιγκουνεύεστε για την ασφάλεια της μοτοσικλέτας σας. Μην αφήνετε την ασφάλεια της μηχανή σας σε φθηνές επιλογές για την ασφάλεια σας.
 4. Εάν παρκάρετε εκτός την μηχανή σας  / μοτοσικλέτα σας προσέξτε να την βάζετε σε φωτεινό μέρος έτσι ώστε ο επίδοξος ληστής να φοβάται μην τον δουν και να έχει επιφύλαξη για πιθανή κλοπή.
 5. Παρατηρήστε προηγούμενες ύποπτες κινήσεις. Οι επαγγελματίες ληστές παρακολουθούν το “θήραμα”  τους προτού κάνουν την επίθεση τους.

Δείτε ένα γράφημα για κλοπές μοτοσικλέτας ανά τους μήνες

Δείτε ένα γράφημα που δείχνει ότι όταν η μηχανή / μοτοσικλέτα σας βρίσκεται τους καλοκαιρινούς μήνες σε εξωτερικό χώρο έχει περισσότερες πιθανότητες για κλοπή. Το γράφημα δείχνει την πιθανότητα κλοπής σε συνάρτηση με τους μήνες.
αντικλεπτικό μοτοσικλέτας και μηχανής

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Για να κάνουμε ακόμα πιο προσιτό σε εσάς το αντικλεπτικό μηχανής, αντικλεπτικό μοτοσικλέτας σύστημα iblue immobilizer σας δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ καθώς και δωρεάν το sofware /  app για το κινητό σας τηλέφωνο.  Εάν δεν έχετε ήδη μεταβεί στην σελίδα αγοράς του iblue immobilizer πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο και με ελάχιστο κόστος προστατέψτε την περιουσία σας. Το κόστος της συσκευής είναι το μικρότερο δυνατόν σε σχέση με αυτά που προσφέρει και προσφέρει αποτελεσματική ασφάλεια της μοτοσικλέτας σας.

Θέλω την καλύτερη προστασία για την μηχανή μου με το αντικλεπτικό iblue immobilizer.

 

 

Σύνοψη
ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ
Όνομα Άρθρου
ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ
Περιγραφή
Προστατέψτε την μηχανή σας με το αντικλεπτικό μηχανής του μέλλοντος iblue immobilizer. Ξεκινήστε την μηχανή σας από το κινητό τηλέφωνο, και παρακολουθήστε στατιστικά για αυτή. Ξεκινήστε την μηχανή σας από το smartwatch σας. 128 bit στο πιο ασφαλή αντικλεπτικό μηχανής.
Συγγραφέας
Δημοσιεύτηκε στο BLOG.