ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ

Ένα μικρό μαγικό κουτί immobilizer

Το iBlue immobilizer είναι ένα μικρό κουτί που συνδέεται στο όχημά σας. Με την εγκατάστασή του, μπορείτε να ξεκινήσετε το όχημά σας εάν το κινητό είναι μαζί σας. Ξεχάστε το συναγερμό αυτοκινήτου – μηχανής  που απενεργοποιείται εύκολα, και το αντικλεπτικό μπαστούνι χειρόφρενου αυτοκινήτου  που χρησιμοποιείται δύσκολα όπως παρόμοια και το αντικλεπτικό πεντάλ αυτοκινήτου ή κάποιο αντικλεπτικό μηχανής.

IMMOBILIZER APPLICATION

Ελέγξτε την συσκευή με το smartphone σας

Συνδέστε την συσκευή σας με το τηλέφωνο σας σε δευτερόλεπτα και δημιουργήστε ένα ασφαλή, εξαψήφιο κωδικό που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε το όχημά σας. Ενώ οδηγείτε, η εφαρμογή αποθηκεύει την διαδρομή σας και σας υπενθυμίζει που έχετε παρκάρει. Ξεχάστε συναγερμούς και τα μπαστούνια ασφάλειας αυτοκινήτου και εγκαταστήστε το πιο ασφαλές immobilizer / gps αντικλεπτικό αυτοκινήτου με 128 bit κωδικοποίηση στο όχημα σας. Μην αφήνετε την προστασία της περιουσίας σας σε προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας, ξενοιάστε με το iblue immobilizer. Ξεχάστε το αντικλεπτικό μπαστούνι αυτοκινήτου.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Ευφυής προστασία του οχήματός σας με το καλύτερο από όλα τα αντικλεπτικά αυτοκινήτου immobilizer. Ένα αντικλεπτικό αυτοκινήτου που συνδυάζει τις λειτουργίες gps και immobilizer 

ΑΟΡΑΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Σε αντίθεση με τα κοινά immobilizer, και το αντικλεπτικό μπαστούνι χειρόφρενου δεν έχει εμφανή ή κρυφά κουμπιά είτε τοποθετηθεί σε μηχανές, μηχανάκια , αυτοκίνητα, σκάφη, φορτηγά!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
Το λογισμικό που χρειάζεται για να ελέγχετε τη συσκευή iBlue Immobilizer είναι διαθέσιμο σε όλες τις iOS και Android πλατφόρμες. Πιο εύκολο στην χρήση και από συναγερμό αυτοκινήτου.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το iBlue Immobilizer χρησιμοποιεί σύνδεση Bluetooth που είναι περίπλοκη για να ανιχνευθεί. Το καλύτερο αντικλεπτικό αυτοκινήτου στον Κόσμο.

ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Καινοτόμα προϊόντα iBlue, προσεκτικά σχεδιασμένα από το iBlue HQ της Ελβετίας. Μεγαλύτερη κομψότητα από οποιονδήποτε συναγερμό αυτοκινήτου

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
Πολλές πύλες μπορούν να ελεγχθούν από την εφαρμογή και πολλά τηλέφωνα μπορούν να συνδεθούν στη συσκευή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HANDS-FREE
Οι συσκευές που βασίζονται σε λειτουργίες iOS επιτρέπουν την ενεργοποίηση του οχήματος χωρίς να βγάλετε το τηλέφωνο από την τσέπη σας.

Αντικλεπτικό immobilizer GPS για μηχανή, μηχανάκια, αυτοκίνητα , φορτηγά, σκάφη! Μια διαφορετική αίσθηση ασφάλειας με το καλύτερο immobilizer στον κόσμο.

αντικλεπτικό για το αυτοκίνητο
αντικλεπτικό μηχανής
αντικλεπτικό για το σκάφος
αντικλεπτικό για φορτηγό