ελέγξτε την γκαραζόπορτα σας με το κινητό σας

Κάντε την γκαραζόπορτα, πόρτα της επιχείρησης σας έξυπνη

Στο προηγούμενο άρθρο του blog μας μιλήσαμε για ένα ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ Η ΠΟΡΤΑΣ. Σε αυτό το άρθρο θα επεκταθούμε λίγο περισσότερο και θα δούμε που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, το τηλεκοντρόλ για το άνοιγμα πόρτας μέσω του κινητού μας τηλεφώνου.

ΧΡΗΣΗ SMART GATE ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Όλες οι εταιρείες μικρές, μεσαίες η μεγάλες έχουν υπαλλήλους. Για να δουλέψει κάποιος υπάλληλος τις περισσότερες φορές θα πρέπει να έχει πρόσβαση στο γραφείο του. Επίσης σκεφτείτε κάποιος πράγματι εργατικός υπάλληλος να έχει ξεχάσει κάτι σημαντικό στο γραφείο του και να θέλει να το πάρει στις 9 το βράδυ μιας Τετάρτης έτσι ώστε να δουλέψει στο σπίτι του για να προλάβει μια σημαντική για την εταιρεία σας προθεσμία. Σε αυτή την περίπτωση ή θα χάσετε την προθεσμία και πιθανώς θα εκτεθείτε σε κάποιον πελάτη ή θα πρέπει να μεταβείτε στον χώρο και να ανοίξετε εσείς στον εργαζόμενο. Φυσικά όλα αυτά με ένα παραδοσιακό σύστημα πόρτας κλειδαριάς και όχι με τον μηχανισμό έξυπνης πόρτας smart gate. Ο μηχανισμός της iblue μετατρέπει την πόρτα σας, σε ένα σύστημα που μέσω της εφαρμογής του smart gate   μπορείτε να διανέμεται ηλεκτρονικά  κλειδιά οποιαδήποτε στιγμή σε κάποιον που έχει την εφαρμογή στο κινητό του, και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Έτσι στο παραπάνω παράδειγμα θα μπορούσατε πολύ απλά να στείλετε μέσω του app ένα κλειδί μιας χρήσης στον εργαζόμενο σας εύκολα και γρήγορα και πλέον να έχει πρόσβαση μόνο για μια φορά στο γραφείο σας.

Φυσικά θα μπορούσατε εξαρχής να έχετε ηλεκτρονικά κλειδιά για κάθε εργαζόμενο έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση στο γραφείο της εταιρείας σας. Σε περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος αποχωρήσει για οποιαδήποτε λόγο από την εταιρεία σας τότε δεν χρειάζεται πλέον να ζητάτε κλειδιά που του έχετε δώσει και απλά ακυρώνεται το ηλεκτρονικό κλειδί που ήδη έχει. Επίσης μπορείτε  ανάλογα την πρόσβαση που έχει κάποιος , να του δώσετε και τα ανάλογα κλειδιά για να μπορεί να εισέλθει σε σημεία της εταιρείας σας και έτσι σε πιθανό πρόβλημα να έχετε περιορισμένο αριθμό ανθρώπων που εισήλθαν στον συγκεκριμένο χώρο. Μπορείτε να καταλάβετε ότι η λειτουργίες σε μια εταιρεία είναι απεριόριστες και πάρα πολύ χρήσιμες.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΞΥΠΝΗΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΚΙΓΚ – ΜΠΑΡΕΣ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Εάν θέλετε στο ξενοδοχείο σας , είτε στο πάρκιγκ είτε σε όλο τον χώρο, να μην έχουν πρόσβαση μη ένοικοι ή μη εργαζόμενοι του ξενοδοχείου σας τότε η μετατροπή της γκαραζόπορτα – μπάρα σας σε έξυπνη με την χρήση του smart gate είναι η καλύτερη λύση. Με το smart gate μπορείτε να δώσετε ηλεκτρονικά κλειδιά στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου σας καθώς και μόνο στους ένοικους αυτού. Έτσι όσον αφορά το πάρκιγκ του ξενοδοχείου σας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο οι ένοικοι του για όσο χρόνο διαμένουν στο ξενοδοχείο σας ( αφού θα τους έχετε ορίσει εσείς τον χρόνο λειτουργίας του ηλεκτρονικού κλειδιού) και οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου σας. Φυσικά ο έλεγχος των ηλεκτρονικών κλειδιών γίνεται πλέον πολύ απλός και γρήγορος . Ακόμη μπορείτε να δείτε μέσω της εφαρμογής πια κλειδιά χρησιμοποιήθηκαν και ποια όχι. Εάν θέλετε να αυτοματοποιήσετε την διαδικασία το smart gate σας δίνει την δυνατότητα να ορίσετε για το προκαθορισμένο κλειδί σε πόση απόσταση να ανοίξει την γκαραζόπορτα – μπάρα που επιθυμείτε.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΠΑΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

τηλεκοντρόλ γκαραζόπορταςΣτη περίπτωση μιας ηλεκτρονικής μπάρας που δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε οποιονδήποτε στο ξενοδοχείο σας στην αρχή ενός εξωτερικού χώρου εάν δεν είχατε αυτή την έξυπνη λύση θα έπρεπε να έχετε κάποιον εργαζόμενο για να σηκώνει και να κατεβάζει την μπάρα χειροκίνητα ή να έχετε κάποιες ώρες συνεχόμενα την μπάρα ανοιχτά. Με την χρήση του smart gate μπορείτε να έχετε μια μπάρα η οποία όταν πλησιάζει κάποιος είτε προμηθευτής, είτε υπάλληλος , είτε ένοικος του ξενοδοχείου να σηκώνεται εφόσον αυτός έχει προμηθευτεί το ηλεκτρονικό κλειδί και το έχει εγκατεστημένο στο app. Έτσι αφού στις μέρες μας όλοι διαθέτουν πλέον smartphone και δεν είναι κάτι το εξεζητημένο, μπορείτε να ενημερώσετε προμηθευτές, πελάτες και υπαλλήλους να έχουν την ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ  και έτσι μέσω αυτής να τους έχετε προμηθεύσει το ηλεκτρονικό τους κλειδί.

Με τις παραπάνω 2 περιπτώσεις (της ηλεκτρονικής γκαραζόπορτας και της ηλεκτρονικής μπάρας) θα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα η πρόσβαση στο ξενοδοχείο σας θα είναι περιορισμένοι μόνο για όσους εσείς επιθυμητέ.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ – ΜΠΑΡΕΣ  – ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Τα παραπάνω είναι μόνο 2 από τα πολλά παραδείγματα σε χώρους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το smart gate. Το σύστημα μας έχει εφαρμογή σε χώρους όπως:

  • ενοικιαζόμενα πάρκιγκ
  • ξενοδοχεία parking και πόρτες κλεινών
  • ενοικιαζόμενα δωμάτια στις πόρτες τους
  • εταιρείες
  • χώρους στάθμευσης προσωπικού
  • πολυκατοικίες
  • σε δημόσια πάρκα και πεζόδρομους με μπάρες εδάφους
  • Private εστιατόρια και clubs
  • Οικιακά γκαράζ
  • οικιακές πόρτες

Η λίστα μπορεί να γίνει πάρα πολύ μεγάλη και απλά σας αναφέρουμε μερικά παραδείγματα για την χρήση του smart gate. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να μας καλέσετε για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

 

Σύνοψη
Κάντε την γκαραζόπορτα - πόρτα - μπάρα της επιχείρησης σας έξυπνη
Όνομα Άρθρου
Κάντε την γκαραζόπορτα - πόρτα - μπάρα της επιχείρησης σας έξυπνη
Περιγραφή
Μάθετε πως μπορεί το smart gate να ωφελήσει τον επαγγελματικό σας χώρο. Βοηθήστε με την χρήση του smart gate την επιχείρηση σας ή το ξενοδοχείο σας να γίνουν πιο έξυπνα και πιο ασφαλή. Ελέγξτε την πρόσβαση στους χώρους της επιχείρησης ή του ξενοδοχείου σας.
Συγγραφέας
Όνομα συγγραφέα
iblue
Δημοσιεύτηκε στο BLOG.