κοντρολ γκαραζόπορτας, τηλεκοντρολ πόρτας

Ασφαλές Κοντρόλ Γκαραζόπορτας Πάρκινγκ

Το να έχουμε μια γκαραζόπορτα ή μια πόρτα του πάρκιγκ μας που ανοίγει με ένα τηλεχειριστήριο είναι  σύνηθες στην σημερινή εποχή. Φυσικά η εφαρμογές που χρησιμοποιούνται κατά κόρων ως κοντρολ γκαραζόπορτας ή ως τηλεχειριστήριο πάρκιγκ δεν γνωρίζουμε πόσο ασφαλείς είναι. Για παράδειγμα έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι κάποιος να ανοίξει την γκαραζόπορτα σας. Τι μέσα χρειάζεται για να ανοίξει κάποιος χωρίς να το καταλάβετε με απόλυτη ησυχία την ηλεκτρική σας γκαραζόπορτα χωρίς καν να την σπάσει ή να τις δημιουργήσει οποιαδήποτε γρατζουνιά; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα video για να καταλάβετε πόσο εύκολο είναι να ανοίξουν την γκαραζόπορτα σας, βλέποντας μόνο ένα βίντεο στο youtube και αγοράζοντας μόλις μια πολύ απλή συσκευή που κοστίζει ελάχιστα.

Βλέποντας το παραπάνω βίντεο καταλαβαίνουμε ότι το να ανοίξει κάποιος την γκαραζόπορτα σου ή την ηλεκτρική πόρτα πάρκιγκ σου με ένα παιχνίδι και ελάχιστες γνώσεις ηλεκτρολογίας είναι πραγματικά παιχνιδάκι! Το πρόβλημα έγκειται στην έλλειψη κρυπτογράφησης και στο δυαδικό σύστημα που χρησιμοποιούν τα τηλεχειριστήρια.

ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ IBLUE ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ

ανοιγμα γκαραζοπορτας πορτας με κινητο τηλεφωνοΤη λύση για τη μέγιστη ασφάλεια για της γκαραζόπορτά σας την δίνει η iblue. Με την εγκατάσταση του iblue στην γκαραζόπορτα σας ή οποιαδήποτε ηλεκτρική σας πόρτα μπορείτε να έχετε στην φαρέτρα σας για τον πόλεμο κατά εγκληματιών μια 128 bit κρυπτογράφηση. Με τέτοια κρυπτογράφηση ο επίδοξος εγκληματίας θα χρειαστεί πολλούς μήνες ή και χρόνια για να μπορέσει να ανοίξει την πόρτα του γκαράζ σας καθώς η 128 bit κρυπτογράφηση είναι ακόμα και δύσκολη για να ανιχνευθεί. Φυσικά smart gate όπως το ονομάζουμε στην  Iblue μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε παραπάνω από μια πόρτες και να τα ελέγχετε μέσα από τo application iblue smart gate. Με λίγες συσκευές smart gate εγκατεστημένες στο σπίτι σας μπορείτε πολύ εύκολα να μετατρέψετε το σπίτι σας από ένα απλό σπίτι σε ένα έξυπνο σπίτι που οι πόρτες , οι γκαραζόπορτες και οι μπάρες του μπορούν να ανοίξουν από το κινητό σας τηλέφωνο.

Κοντρόλ γκαραζόπορτας από το κινητό σας τηλέφωνο χωρίς internet

Ένα πρόβλημα που μπορεί να σκεφθείτε ότι θα υπάρξει είναι ότι θα χρησιμοποιείται τα δεδομένα του κινητού σας για να ανοίγετε τις πόρτες σας άρα θα υπάρχει επιπλέον κόστος ή ότι εάν βρίσκεται σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή που δεν έχει σήμα το smart gate θα είναι άχρηστο. Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν για το κοντρολ γκαραζόπορτας smart gate. H συσκευή που σας επιτρέπει να ανοίγετε τις πόρτες από το κινητό σας τηλέφωνο χρησιμοποιεί την τεχνολογία bluetooth.

Πολλά πλεονεκτήματα για αυτό το διαφορετικό υψηλής τεχνολογίας κοντρόλ γκαραζόπορτας

μοίρασμα κλειδιών άνοιγμα γκαραζόπορταςΜπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα για το smart gate όπως για το ότι μπορούν διαφορετικοί χρήστες να μοιράζονται το ίδιο κλειδί, χωρίς συνδρομές και άλλα περιττά έξοδα. Τα κλειδιά που μπορούν να μοιραστούν μπορούν να έχουν πεπερασμένη διάρκεια χρόνου ή πεπερασμένο νούμερο ξεκλειδωμάτων. Ακόμη με το smart gate μπορείτε να παρακολουθείτε ποιος χρησιμοποίησε το κλειδί του. Τέλος με την τεχνολογία iBeacon μπορείτε να ρυθμίσετε το smart gate έτσι ώστε να ανοίγει η πόρτα ή η γκαραζόπορτα μόλις πλησιάσετε.  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε για αναλυτικές πληροφορίες για το άνοιγμα γκαραζόπορτας πατώντας στον σύνδεσμο.

Μην περιμένετε και αγοράστε το smart gate και νιώστε ασφαλής και μέσα στην τεχνολογία.

 

 

Σύνοψη
Ασφαλές Κοντρόλ Γκαραζόπορτας  Πάρκινγκ
Όνομα Άρθρου
Ασφαλές Κοντρόλ Γκαραζόπορτας Πάρκινγκ
Περιγραφή
Διαβάστε πόσο ευάλωτη είναι μια ηλεκτρική γκαραζόπορτα σε πιθανές επιθέσεις από επίδοξους κλέφτες. Τι μπορεί να κάνει το smart gate της iblue για να έχετε τη μέγιστη ασφάλεια για την γκαραζόπορτα σας. Ένα κοντρολ γκαραζόπορτας που σας προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια.
Συγγραφέας
Όνομα συγγραφέα
iblue