αντικλεπτικό immobilizer gps

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ GPS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΜΗΧΑΝΗΣ, ΣΚΑΦΟΥΣ

Το αντικλεπτικό της IBLUE, IMMOBILIZER είναι ένα σύστημα προηγμένης τεχνολογίας με το οποίο μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο μπορείτε να ελέγχετε το εάν το αυτοκίνητο σας μπορεί ή όχι να ξεκινήσει. Σε σχέση με τα γνωστά προϊόντα προστασίας του αυτοκινήτου όπως το μπαστούνι αυτοκινήτου abus, το αντικλεπτικό μπαστούνι χειρόφρενου ή κάποιο αντικλεπτικό πεντάλ αυτοκινήτου, το αντικλεπτικό αυτοκινήτων της iblue σας δίνει μεγαλύτερη προστασία και μεγαλύτερη κομψότητα.

Ευκολία χρήσης του αντικλεπτικού οχήματος

Σε σχέση με τα αντικλεπτικά μπαστούνια το iblue immobilizer έχει ευκολότερο χειρισμό καθώς τα πάντα ύστερα από την εγκατάσταση του συστήματος γίνονται μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο. Το iblue immobilizer είναι το αδερφάκι του smart gate και τα 2 τους αποτελούν τεχνολογικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με μεγάλη έμφαση στον εύκολο χειρισμό τους  από του χρήστες, πράγμα που σημαίνει ότι  η εφαρμογή iblue immobilizer είναι βελτιστοποιημένη προς αυτή την κατεύθυνση.

Στόχος του άρθρου αυτό είναι όμως να σας εξηγήσουμε πως δουλεύει το iblue immobilizer. Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να το διαχωρίσουμε σε 2 κομμάτια:

  1. το iblue immobilizer αντικλεπτική συσκευή
  2. το iblue immobilizer αντικλεπτικό application

Ο συνδυασμός των 2 παραπάνω προσφέρει το κορυφαίο αντικλεπτικό “gps” της αγοράς,  με το οποίο μπορείτε εύκολα και φθηνά να προστατεύετε το αυτοκίνητο σας.

IBLUE IMMOBILIZER ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

Το πρώτο μέρος που θα σας παρουσιάσουμε είναι η κυρίως αντικλεπτική συσκευή iblue immobilizer . Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο σας  και ΠΡΕΠΕΙ να τοποθετηθεί από ηλεκτρολόγο αυτοκινήτου ή από εσάς μόνο εάν έχετε γνώσεις ηλεκτρολογίας αυτοκινήτων. Η αντικλεπτική συσκευή αυτό που κάνει είναι ότι δεν επιτρέπει την τροφοδοσία καυσίμου πάρα μόνο εάν το επιτρέψετε εσείς μέσω της εφαρμογής iblue immobilizer app. Στο διπλανό video μπορείτε να δείτε περισσότερα για τo πως λειτουργεί το σύστημα iblue immobilizer.

Τεχνικά χαρακτηριστικά αντικλεπτικής συσκευής οχήματος

Η συσκευή εγκαθιστάται σε οποιοδήποτε όχημα έχει τουλάχιστον 12V  μπαταρίας.  Στις παρακάτω εικόνες φαίνονται κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Δεν μπορούμε δυστυχώς να δώσουμε στο διαδίκτυο περισσότερες πληροφορίες για λόγους ασφάλειας αλλά οποιοσδήποτε αγοράσει το σύστημα μας μπορεί με ένα τηλέφωνο ή  mail να επικοινωνήσει μαζί μας.

Φυσικά μπορείτε να βρείτε και πάρα πολλές πληροφορίες στο iblue support system της ιστοσελίδας μας για να έχετε ποιο άμεσες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

καλώδια αντικλεπτικού βάρκας
εγκατάσταση αντικλεπτικού μηχανής

Αντικλεπτικό μηχανής, αντικλεπτικό βάρκας , αντικλεπτικό φορτηγού!

Προτού παρουσιάσουμε και το app θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το αντικλεπτικό σύστημα δεν είναι μόνο ένα αντικλεπτικό αυτοκινήτου αλλά ένα αντικλεπτικό για το μηχανάκι σας , την μηχανή σας, τη γουρούνα σας , την βάρκα σας , το φορτηγό σας ακόμα και για το ηλεκτρικό σας ποδήλατο εφόσον βέβαια όλα τα παραπάνω διαθέτουν μπαταρία 12V και πάνω. Σε όλες τις περιπτώσεις θα έχετε έναν “ήσυχο” αλλά πλήρως αποτελεσματικό συναγερμό που θα αποτρέψει την οποιαδήποτε κλοπή.

Application Iblue Immobilizer

Το application του iblue immobilizer είναι είναι αυτό που ελέγχει το εάν θα ξεκινήσει ή όχι το αυτοκίνητο σας ύστερα από την εγκατάσταση της iblue συσκευής . Εκτός από αυτή την λειτουργία το application  διαθέτει και επιπρόσθετε λειτουργίες όπως την δυνατότητα να βρείτε που παρκάρατε το αυτοκίνητο σας αλλά και να δείτε στατιστικά του οχήματος , της μηχανής ή της βάρκας σας. Εάν έχετε εγκατεστημένες περισσότερες από μια συσκευές σε περισσότερα οχήματα μπορείτε να διαχειρίζεστε μέσα από την εφαρμογή όλα τα οχήματα.

Το καλύτερο όλων που δεν αναφέραμε είναι ότι το κόστος του  app είναι μηδαμινό δηλαδή η εφαρμογή είναι ΔΩΡΕΑΝ και πληρώνεται μόνο για την συσκευή. Στο διπλανό video φαίνονται περισσότερα σχετικά με την  αντικλεπτική εφαρμογή iblue.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Για το τέλος κρατήσαμε κάποια key feautures του αντικλεπτικού μας συστήματος :

  • 128  bit  κρυπτογράφηση του αντικλεπτικού συστήματος gps
  • δεν χρειάζεται internet , λειτουργεί με  bluetooth
  • δεν είναι ορατό στο μάτι ενός ανθρώπου
  • Λειτουργία hands free στα iphones, έτσι ώστε να λειτουργεί αυτόματα το κινητό με το αυτοκίνητο.
  • Πολύ μεγάλη υποστήριξη από μια τεράστια ελβετική πολυεθνική εταιρεία

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το iblue immobilizer επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email. Αλλιώς μην περιμένετε καθόλου ξενοιάστε με την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και αποκτήστε το αντικλεπτικό τώρα!

Σύνοψη
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ GPS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΜΗΧΑΝΗΣ, ΒΑΡΚΑΣ/ΣΚΑΦΟΥΣ
Όνομα Άρθρου
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ GPS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΜΗΧΑΝΗΣ, ΒΑΡΚΑΣ/ΣΚΑΦΟΥΣ
Περιγραφή
Πως λειτουργεί το καλύτερο και ασφαλέστερο αντικλεπτικό αυτοκινήτου, αντικλεπτικό μηχανής, αντικλεπτικό βάρκας / σκάφους και παντός οχήματος. Δείτε πληροφορίες αλλά και γιατί να χρησιμοποιήσετε το πιο ασφαλές αντικλεπτικό gps του κόσμου. Μικρό κόστος για την μέγιστη ασφάλεια.
Συγγραφέας
Όνομα συγγραφέα
iblue
Δημοσιεύτηκε στο BLOG.