tilekontrol gia gkarazoportes

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ, ΠΟΡΤΑΣ

άνοιγμα γκαραζόπορτας με κινητόΕίναι πλέον πολύ συνηθισμένο να ανοίγουμε την πόρτα του γκαράζ μας με κάποιο τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας από απόσταση  λίγο πριν φτάσουμε στο σημείο. Αλλά τι γίνεται μόλις τελειώσουν οι μπαταρίες του τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας ή εάν βρεθούμε μακριά και τα παιδιά μας ή γυναίκα μας θέλουν να μπουν στο γκαράζ; Ακόμα χειρότερα τι γίνεται εάν χαθεί ή σπάσει το τηλεχειριστήριο της γκαραζόπορτας; Θα πείτε ότι θα έχουμε 2 ή 3 τηλεχειριστήρια αλλά με τι κόστος; Όταν χαθεί κάποιο θα το αντικαταστήσετε αλλά σε πόσες μέρες και ποσό σύγχυση εκτός από την καθυστέρηση θα σας προκαλέσει; Εκτός από αυτό σκεφτείτε την χείριστη λύση να μην βρίσκεται τηλεκοντρόλ για την πόρτα σας καθώς αυτή μπορεί να είναι παλιά ή η αντιπροσωπία να είναι σε άλλη πόλη ή να την έχουν αφήσει οι ιδιοκτήτες της.

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΡΤΑΣ

Για να μην έρθετε ποτέ σε αυτή την θέση σας παρουσιάζουμε μια λύση έτσι ώστε να ανοίγετε τις πόρτες με το κινητό σας τηλέφωνο . Έτσι δεν θα έρθετε ποτέ στη δύσκολη θέση να χάσετε κάποιο τηλεκοντρόλ ή να μείνετε από μπαταρία καθώς το όλο σύστημα λειτουργεί μέσω ειδικά διαμορφωμένου App του κινητού τηλεφώνου. Ακόμη η IBLUEGR είναι συνεργαζόμενη εταιρεία με την IBLUE Ελβετίας που είναι μια μεγάλη εγνωσμένης αξίας εταιρεία παγκοσμίως.

ΠΟΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το παρών σύστημα απευθύνεται σε παντός είδους ηλεκτρικές πόρτες  όπως : γκαραζόπορτες, πόρτες πολυκατοικίας, πόρτες πάρκινγκ , μπάρες πάρκιγκ , μπάρες που ανεβοκατεβαίνουν και γενικά οποιαδήποτε πόρτα λειτουργεί με ηλεκτρισμό ή διαθέτει κυπρί. Φυσικά το μικρό κόστος του συστήματος σας επιτρέπει να γίνει από την αρχή η εγκατάσταση σε οποιαδήποτε πόρτα και με ένα κόστος περίπου στα 200 – 250 ευρώ να έχετε μια πόρτα που ανοίγει από το κινητό σας τηλέφωνο. Παρακάτω σας δείχνουμε ένα video που περιέχει της περισσότερες χρήσεις της εφαρμογής.

Πως λειτουργεί αυτό το ιδιότυπο κοντρόλ γκαραζόπορτας / πόρτας

smart gate τηλεκοντρόλ πόρταςΣτο παραπάνω video πήρατε μια γεύση από τις δυνατότητες της εφαρμογής αλλά καλό είναι να αναλύσουμε λίγο παραπάνω της δυνατότητες της. Καταρχάς η εφαρμογή αποτελείτε από 2 μέρη. Το πρώτο μέρος είναι αυτό που προσαρμόζεται πάνω από στην ηλεκτρική πόρτα λέγεται smart gate device και μπορείτε να το αγοράσετε από το e-shop μας. Αυτό το μέρος είναι τόσο απλό στην εγκατάσταση που μπορεί να σας το εγκαταστήσει ο οποιοσδήποτε ηλεκτρολόγος σε διάστημα 10 λεπτών (άρα πάρα πολύ μικρό κόστος) ή ακόμα με ελάχιστες γνώσεις ηλεκτρολογίας να το εγκαταστήσετε μόνοι σας. Για να καταλάβετε καλύτερα πως λειτουργεί το σύστημα ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το ρεύμα έτσι ώστε να ανοίξετε και να κλείσετε την πόρτα. Εάν μιλήσουμε για τεχνικά χαρακτηριστικά και ασφάλεια εκεί θα αναφερθούμε κυρίως στο γεγονός ότι έχει κρυπτογράφηση 128 bit δηλαδή όπως των αυτή των πιστωτικών καρτών.

Η εντολή για το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας δίνεται από την εφαρμογή η οποία είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να την κατεβάσετε από όλα τα stores (googleplay, applestore κτλ ). Μέσω της εφαρμογής δίνονται η εντολές για άνοιγμα και κλείσιμο της γκαραζόπορτας / πόρτας . Φυσικά στην εφαρμογή μπορείτε να έχετε πολλές πόρτες και να ανοίγετε και να κλείνετε όλες τις πόρτες σας με το κινητό σας τηλέφωνο! Το πιο καλό όλων είναι ότι η εφαρμογή ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ INTERNET για να ανοίξετε και να κλείσετε την πόρτα αφού όλα γίνονται μέσω Bluetooth. Οπότε μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε πόρτες υπογείων χώρων κτλ. . Άλλο ένα συν είναι τα ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ . Φυσικά το smart gate λειτουργεί και με όλα τα υποστηριζόμενα Smart watch όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω Video.

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Περίπτωση ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Εκτός από την λειτουργία για να ξεκλειδώσετε την εξώπορτα με το κινητό σας το smart gate  μπορεί να σας λύσει τα χέρια. Σκεφτείτε ότι είστε σε μια πολυκατοικία στην οποία θέλετε να έχουν πρόσβαση μόνο η ένοικοι έτσι ώστε να έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτό που μπορείτε να κάνετε με το IBLUE SMART GATE είναι ο κεντρικός διαχειριστής να δώσει κλειδιά σε όλους τους ενοικιαστές και έτσι να μπορούν όλοι να ανοίγουν με το κινητό τους την “έξυπνη πόρτα” αλλά μόνο αυτοί και κανένας άλλος. Έτσι δεν χρειάζεται η εξώπορτα να παραμένει μόνιμα ανοικτή. Όσοι ζείτε σε μεγαλουπόλεις καταλαβαίνετε το όφελος της συγκεκριμένης λειτουργίας. Όταν κάποιος ενοικιαστής φύγει από την πολυκατοικία αυτός που ορίστηκε ως διαχειριστής πολύ απλά αποσύρει και καταργεί το κλειδί του. 

Περίπτωση ΠΟΡΤΑΣ ΠΑΡΚΙΓΚ

parking τηλεκοντρόλΕάν είστε ιδιοκτήτης πάρκιγκ ξέρετε πόσο δύσκολο είναι και πόσο κοστοβόρο σε πολλές περιπτώσεις να παρέχετε είσοδο 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα. Είτε χρειάζεστε πρόσθετο προσωπικό να ανοίγει την πόρτα τις νυχτερινές ώρες είτε χρειάζεται να παρέχετε σε όλους ένα είδος κλειδιού που πολύ μπορεί να το χάσουν ή να το χαλάσουν. Σε αυτή την περίπτωση την λύση ήρθε να δώσει το σύστημα μας. Αντί για να ακολουθείτε τις προαναφερθείσες τεχνικές με το πολύ μικρό κόστος της αγοράς και εγκατάστασης του συστήματος μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας ένα ηλεκτρονικό κλειδί έτσι ώστε να ανοίγουν και να κλείνουν την πόρτα του πάρκιγκ ακόμα και τις πολύ πρωινές / βραδινές ώρες. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι μπορείτε να ορίσετε εξαρχής το πότε θα “λήξει” το κλειδί τους. Φυσικά τη σήμερον ημέρα όλοι διαθέτουν smartphones , και με ένα γρήγορο download του app (αφού στον χώρο σας λογικά διαθέτετε wifi ) μπορείτε να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και να μειώσετε το κόστος και να έχετε καλύτερο έλεγχο του πάρκιγκ σας. Εάν έρθει ένας πελάτης και σας ενημερώσει ότι θέλει να μείνει για 2 ημέρες πολύ απλά του χορηγείτε το κλειδί για 48 ώρες το οποίο παύει να ισχύει μετά από αυτές. Οι πελάτες σας θα έχουν πλέον το δικό τους τηλεκοντρόλ πάρκιγκ για το parking σας.

 

Η ΕΞΥΠΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ

Η εφαρμογή του συστήματος Smart Gate μπορεί να οριστεί ως μια έξυπνη ηλεκτρική πόρτα ή μια έξυπνη ηλεκτρική κλειδαριά. Οι χρήσεις του συστήματος είναι πάρα πολλές και παραπάνω σας παρουσιάσαμε μόλις 2 από αυτές , ενώ θα σας παρουσιάσουμε πολλές περισσότερες σε επόμενο άρθρο. Λύστε τα χέρια σας και με το ελάχιστο κόστος αποκτήστε την μέγιστη ασφάλεια αλλά και την μέγιστη ευκολία. Για μεγάλες παραγγελίες ανάλογα με την ποσότητα σας κάνουμε μεγάλη έκπτωση ύστερα από συνεννόηση εάν για παράδειγμα θα θέλατε σε ένα ξενοδοχείο ή σε ένα σπίτι όλες οι πόρτες να ανοίγουν με το κινητό σας!

Σύνοψη
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ Η ΠΟΡΤΑΣ
Όνομα Άρθρου
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ Η ΠΟΡΤΑΣ
Περιγραφή
Ανοίξτε την γκαραζόπορτα σας με ένα εναλλακτικό πιο απλό και εύκολο τηλεκοντρόλ με ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ Ανοίξτε οποιαδήποτε πόρτα με το κινητό σας τηλέφωνο σαν τηλεκοντρολ γκαραζόπορτας. Κλείστε και ανοίξτε τις πόρτες σας με τηλεκοντρόλ το κινητό σας τηλέφωνο. Κοντρόλ Γκαραζόπορτας μέσω κινητού τηλεφώνου.
Συγγραφέας
Όνομα συγγραφέα
iblue
Δημοσιεύτηκε στο BLOG.